Miene maakt online magazines

Miene Magazine en MAG zijn online publicaties van Miene Grafiek & Reclame. Hiermee willen we jou, je bedrijf of organisatie op een ludieke manier laten proeven van de gebruikservaring van een online magazine (e-zine) en geven we je inkijk in het hart van ons grafisch bureau.

Over grafiek, reclame en andere onbezonnenheden

E-ZINE n° 6 van Miene Grafiek & Reclame / januari 2020

Offline: This content can only be displayed when online.

Wat een najaar! We lanceerden een Web AR campagne, legden nieuwe contacten en verwelkomden nieuwe klanten. Intense projecten met strakke deadlines waren het,
maar stuk voor stuk de moeite waard. Het werd ook duidelijk dat visual stortytelling steeds meer terrein wint in communicatie. Dat zagen we de afgelopen maanden vertaald in de vele aanvragen voor animaties en illustraties. Hoog tijd om even op adem te komen.
Met een nieuw Miene Magazine.

Ingeblikt!

We blikken nog even terug op het laatste stukje van 2019 maar we kijken bij het begin van een nieuwe decennium vooral vooruit. Grafische (digitale) vormgeving evolueert in een sneltempo.
Het grafisch softwarepakket wordt groter, de mogelijkheden zijn stilaan niet meer te overzien. Maar we hebben geluk, we zijn verzot op het vak. De drive om onze creatieve vaardigheden gaaf en eigentijds houden, onze grenzen te verleggen is geen opgave. It’s a thrill. Iets vanbinnen.
Allez zeg, hebben we het in dit Miene Magazine nu net over de buitenkant. Want als we de trendwatchers mogen geloven, wordt verpakking in 2020 mega. Judge a book by its cover you will!

No vintage, no go. We houden de nostalgische genen in leven via Pub Rétro en de oude dozen
van Eskimo. En ah ja, er mag deze keer een sauske bij.

Kom binnen en zet u
Miene

Offline: This content can only be displayed when online.

Miene Magazine bekijk je best via desktop, laptop of tablet. Heb je toch zin in een quick preview, draai dan je toestel.